top of page

Louise Pape

Coach, sanger og performer

DSC08680_edited_edited.jpg

Certificeret coach igennem Sofia Manning, www.sofiamanning.dk

 

 

Klassisk sanger og sangpædagog, uddannet fra Det Fynske Musikkonservatorium i 2009 og solistklasse fra Syddansk Musikkonservatorium i 2019

 

 

Lidt om min vej til coaching faget

Som barn elskede jeg at optræde, det var naturligt og spændende, jeg mærkede ikke nogen form for sceneskræk. Men det forandrede sig, da jeg blev teenager, hvor jeg oplevede at manglen på selvværd tog livet af mit optræde-mod. Dog var jeg utrolig glad for musik, havde en god stemme, høj selvdisciplin(selvmotivation), og jeg kunne ikke se mig selv andre steder end i det musiske univers. Det blev min drivkraft til at uddanne mig som klassisk sanger på Det Fynske Musikkonservatorium. 

Min uddannelse var på mange måder skøn, men præget af sceneskræk og en manglende tro på mine egne evner. Jeg havde meget svært ved at finde fodfæste i den musiske verden, følte mig altid mindre værd end andre sangere og kunne ikke lade være med at sammenligne mig selv med andre på en uhensigtsmæssig måde. 

Jeg fandt styrke og glæde ved at arbejde med skuespillere og gå ind i en rolle, hvor jeg kunne få lidt afstand til mit indre kaos. Derfor lykkedes det mig bl.a. også at lave en flot afsluttende eksamen og også at have en karriere som delvis udøvende sanger delvis sanglærer efterfølgende. Desværre gik der lang tid før jeg lærte vigtigheden af at arbejde med min indre styrke og dermed også finde mod og glæde ved at optræde. Den indre rejse startede på et kursus med psykolog og forfatter Rob Kelly, som har skrevet bogen “Thrive” ("at trives"). og efterfølgende ganske tilfældigt faldt over Sofia Mannings coachingmodel. 

Jeg var samtidig nået til et sted i mit liv, hvor min lyst til at arbejde dybere med mennesker spøgte indeni, og da corona-epidemien ramte, var det oplagt for mig at uddanne mig som Sofia Manning Coach. 

Det er en stor glæde for mig, at jeg nu kan hjælpe andre mennesker med at finde indre styrke, overvinde præstationsangst og finde retning i livet.

På scenen har jeg det allerbedst, når jeg har en rolle, jeg kan leve mig ind i!

IMG_3618.JPG
IMG_0970.JPG
IMG_0601.JPG
IMG_0762.JPG
IMG_3625.JPG
IMG_3233.JPG
bottom of page