top of page

Har du lyst for at få gang i sangstemmen og få boostet din teknik, så har jeg lige nu forårstidbud på sangundervisning. Se her!

Alle der har lyst til at synge er velkomne, alt det kræver er sangglæde. Har du problemer med stemmen efter det tidlige forårs hårde forkølelser eller corona, tager vi også hånd om det. 

 

Jeg er uddannet sanger og sanglærer og har arbejdet med faget i 17 år. Jeg har mulighed for at tilbyde almindelig sangundervisning, sang med fokus på musikglæde/terapeutisk sang, samt sang og coaching i kombination. 

Sangundervisning: 

Jeg tilbyder sangundervisning på alle niveauer, tilrettelagt til dine specifikke ønsker og din stemme. I sangundervisning arbejder vi teknisk med dyb vejrtrækning, god holdning, støtte og klang. 

Vi vil udforske din stemme og synge sange ud fra dine ønsker. 

Terapeutisk sang:

Sang og musik har en utrolig virkning på vores sind. Der er lavet mange studier i, hvordan det at synge kan være med til at skabe livskvalitet. Igennem musik finder mange af os en helt speciel glæde og ro, og kan slippe tunge tanker for en stund. 

Vi vil have fokus på at synge sange, som du elsker, og selvom jeg vil guide dig i at have en sund stemmebrug og dyb vejrtrækning, så vil det sangtekniske ikke fylde så meget i disse lektioner. 

Sang og coaching i kombination:

Vi tilrettelægger sessionerne efter dine ønsker. Det kan være du blot ønsker at kombinere coaching med øvelser i dyb, afslappende vejrtrækning. Det kan også være du ønsker at blive coachet på et mål og frigøre stemme og krop igennem sangøvelser eller sange. 

Mulighederne er mange - kontakt mig gerne og få en uforpligtende snak om dine personlige ønsker. 

Priser - klik HER!

bottom of page